Случилото се днес в парламента е недопустимо поведение. Това е

...
 
Случилото се днес в парламента е недопустимо поведение. Това е
Коментари Харесай

Д-р Цветеслава Гълъбова: Днешното напрежение в парламента е недопустимо поведение

 

„ Случилото се през днешния ден в Народното събрание е неприемливо държание. Това е срам и проваляне “, разяснява в ефира на Българска национална телевизия,  доктор Цветеслава Гълъбова във връзка днешното напрежение в Народното събрание.

По думите ѝ това, че се споделя едно, а се прави друго, води до същинско омерзение у гласоподавателите.

„ Демотивира хората да вземат участие в изборния развой, утежнява обществено-политическата конюнктура и прави демокрацията ни по-малко законна “, съобщи доктор Цветеслава Гълъбова.

Според нея партиите би трябвало да се прочистят. “Във всички празненство има качествени хора, които могат да си владеят нервите, владеят добре български език, имат ясни хрумвания и са честни. Но ние виждаме най-грозното лице на партиите “, добави тя.

По думите ѝ политиците в България са хора, които имат проблеми с характера, с личностната си конструкция и имат съществени дефицити в областта на морала.

„ Случващото се у нас е обществен феномен. Този развой е провокиран от обстоятелството, че в политиката съумяват да влязат хора с неистини, с ала-бала с президента или с някакви други мушенгии. И сме очевидци по какъв начин си приказват между тях на партиен конгрес – това е маркер за една психопатизация на политическия развой “.

Според нея дневният ред на политиците и на хората се разграничава, тъй като политиците живеят в успореден свят.

„ Политиците нямат проблемите на народа. Те не са заети с оцеляването си и имат други упоритости. Например, през днешния ден се наплюха, сбиха, надраха, счупиха едни очила и бяха разпуснати. Но ще си получат цялостната отплата. Те желаят с кръв да уволняват, да назначават – законно, нелегално, а елементарният човек желае да живее умерено “, сподели още д-р  Гълъбова.

Етикети: Гълъбовапарламентскандал
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР